Prehra mladšieho dorastu v Třinci

12.02.2017 13:19

FK Třinec U16 - MŠK KNM U17   6:0 (2:0)

Zostava MŠK:

Kubaščík Gabriel, Čičala Martin, Pazdúr Pavol, Harcek Samuel, Smetana Martin, Varoš Martin, Slíž Ján, Martikán Peter, Rapčan Fabián, Pranda Patrik, Obrk Jakub, Ševčík Jozef, Tichý Maxim, Phan Jakub, Franek Dominik

Tréner: František Ploštica

Dňa 11.2.2017 sa na UT v  Třinci uskutočnil priateľský zápas medzi domácimi U16 a našimi mladšími dorastencami. V tomto zápase, naše družstvo, vzhľadom na maródku, nastúpilo v oklieštenej zostave a muselo si pomôcť s chlapcami zo žiackeho tímu U15, za čo by som im chcel poďakovať. Pre týchto mladých futbalistov to bola určite veľká skúsenosť, keďže odohrali prvý zápas takéhoto ringu, hoci sú v tomto súťažnom ročníku v 3.lige. po jesennej časti na 1.mieste.

Musíme uznať, že v tomto zápase herný prejav domácich bol lepší. Keby naši chlapci premenili šance, do ktorých sa dostavali, výsledok mohol byť pre nás prijateľnejší. Hlavne vyložené šance v ktorých sa ocitol Maxim Tichý, volali po góle. I napriek tomu, chcel by som ich pochváliť hlavne za bojovnosť, ktorá ale nestačila na herné kvality súpera. Mládenci videli ako je dôležité pravidelne chodiť na tréning,  keďže súper im predviedol nacvičené rohové kopy, rýchle prechody z obrany do útoku a mnoho ďalších  herných sytuácii. Dufam, že si s tohto zápasu zoberú ponaučenie, čoho následkom by malo byť zlepšenie tréningovej dochádzky a hlavne v zápasoch chuť po víťazstve.