20.kolo, 8.5.2016 - Závažná Poruba vs MŠK KNM 1:1 (0:0)

11.05.2016 08:29

Zostava MŠK:

Malich L., Baričák M. (86´ Boris L.), Pavlusík M., Kopas Marko, Kohút T., Štefunda P., Čelko J. (84´ Harvančík M.), Boris M. (90´ Čelko M.), Beliančín J. (K), Martinček L., Rudinec M.,

Lavička: Milo A. (NB)

Góly: 57´ Pavlusík M. 0:1

         75´ Rudinec M. (vlastný) 1:1

Komentár trénra Záteka:

V oklieštenej zostave (bez Kubalu - viróza, Bugáňa - zranenie a Tolnaja - rodinné dôvody), ktorú sme doplnili hráčmi z dorastu  (Michalom Pavlusíkom , Marekom Čelkom a Andrejom Milom) a uzdraveným Ladislavom Borisom sme cestovali k súperovi s odhodľaním neprehrať.  

Zápas sa do prvého gólu, ktorý strelil Michal Pavlusík  odohraval v našej réžii, kde sme mali viac z hry a domácich sme k ničomu nepustili. O tom, že sa body delili prispeli arbitri zápasu, čoho následkom boli štandandardné situácie v okolí našej šestnástky. Po zahraní jednej z nich v 75´, odkopnutá lopta trafila Rudinca, od ktorého sa odrazila do našej brány, čím domáci vyrovnali na konečných 1:1.  V závere 3 body mohol zabezpečiť  Kohút, ale jeho blokovaná strela nemala razanciu a nenašla cieľ súperovej brány. Trochu nás mrzí tento výsledok, lebo za predvedený výkon sme si určite 3 body zaslúžili.   

Teraz sa musíme prichystať na domáci zápas s ŠK Tvrdošínom, ktorý odohráme 14.6.2016  v sobotu o 16:30 hodine. Našim cieľom je predĺžiť jarnú neporaziteľnosť, čo bude záležať od zdravotného stavu chlapcov, lebo určíte problémy tu sú a aj podpory naších divákov, čím ich na tento duel pozývame.