19.kolo II.ligy staršieho dorastu - U 19 proti Bánovej

13.05.2017 15:27


07.05.2017, 15.00 hod., 19.kolo II.ligy staršieho dorastu, prírodná tráva, Bánová

FK Bánová U 19   -   MŠK K.N.Mesto U 19    0 : 2   ( 0 : 2 )

Góly: Bryndziar, Škor

Zostava: Poláček - Pažický (Milo), Bryndziar, Holeš, D.Ploštica, Kašuba (Mičunda), Mrmus (M.Ploštica), Mačinek, Hrošovský, Minárik, Škor (Bobčík)

Komentár:

V dohrávanom 19.kole II.ligy st.dorastu sme zavítali na pôdu Bánovej, s ktorou sme na jeseň doma prekvapujúco prehrali 1:2. V zápase sme z rôznych dôvodov nemohli počítať s Kubištom, Kubalom, Ovečkom, Tomášom, nedoliečení resp.po chorobe boli Pažický, Bobčík, Milo, Mačinek a Mičunda. Od začiatku zápasu sme na celkom peknom ihrisku a za príjemného slnečného počasia mali územnú prevahu s individuálnou aj kombinačnou dominanciou. Tú sme pomerne skoro premenili na vedúci gól, kedy po výborne zahranom rohovom kope Erikom Mrmusom Matúš Bryndziar na prvej žrdi krásne hlavou skóroval - 0:1. Aj po tomto góle sme nepoľavili, domácich sme ohrozovali hlavne z krídelných priestorov Jarom Minárikom a Maťom Hrošovským. Niekoľko nebezpečných centrov do súperovej 16-tky si nenašlo adresáta ale naša prevaha bola zreteľná. Druhý gól sme strelili po peknej kombinácii stredom ihriska, kde opäť Erik Mrmus krásnou kolmicou vysunul Tomáša Škora a ten sám pred brankárom nezaváhal - 0:2. V prvom polčase sme mohli streliť aj tretí gól ale 100% dorážku Matúša Bryndziara z päťky domáci brankár s neuveriteľným šťastím odvrátil na rohový kop. Domáci hrozili iba z náhodilých akcií, niekoľko ľahkých lôpt pozbieral isto chytajúci Domino Poláček.

Do druhého polčase sme prestriedali, na ihrisko prišli čerství Maťo Milo, Marek Ploštica a Miro Bobčík. Bohužial náš výkon išiel čiastočne dole, chlapci nepresne kombinovali a utápali sa v osobných súbojoch s domácimi hráčmi. Chýbal hlavne pohyb bez lopty a jej rýchlejšie odovzdávanie spoluhráčom. Domáci čiastočne pritvrdili hru, zlepšili pohyb a vypracovali si niekoľko zaujímavých situácií. Dve takéto nebezpečné akcie zakončili tvrdými strelami ale Domino Poláček si s nimi poradil. My sme taktiež mali niekoľko dobrých príležitostí ale postupne Miro Bobčík, Maťo Hrošovský aj Jaro Minárik ich nepremenili. Zápas sme úspešne dotiahli do víťazného konca a tak sme Bánovej vrátili prehru z jesennej časti súťaže.

V tomto zápase sme predviedli iba priemerný herný výkon, hlavne v druhom polčase sme sa málo futbalom bavili, prejav bol kŕčovitý a nepresný. Napriek tomu sme zápas vyhrali a tým pokračujeme v úspešnejšej jarnej časti II.ligy. Teraz nás čaká súper zo Žiaru nad Hronom a aj v tomto zápase by sme chceli bodovať a hlavne predviesť kompaktný ucelený herný výkon.

V zápase chlapcov tradične viedol hlavný tréner Palo Brisuda za asistencie vedúceho družstva Mira Bobčíka.