Á-čko prehra s Krásnom

20.02.2017 12:36

TJ Tatran Krásno n. Kysucou - MŠK KNM  3:1 (0:1) gól: Belaník Marek (PK)

 

Zostava:

Milo Andrej, Brodňan Tomáš, Belaník Marek, Kašuba Marek, Kopas Martin, Bugáň Lukáš, Slafkovský Jakub, Čelko Marek, Štefunda Patrik, Mizera Tomáš,

 Čelko Jozef, 

 

Tréner: Slavomír Zátek

 V oklieštenej zostave, bez maródov (Martinček Lukáš, Rudinec Mário, Pavlusík Michal ) a pracovne zaneprázdnených (Kubala Miloš a Kopas Marko) družstvo odohralo veľmi dobrý zápas. Po prvom polčase sme viedli 1:0, gólom Mareka Belaníka z pokutového kopu po faule brankára na prenikajúceho Jozefa Čelku. V druhom polčase sa obraz hry nezmenil, mali chuť hrať futbal, ale prejavili sa i kvality súpera a po našich individuálnych chybách, keď sme inkasovali 3 góly, tento  zápas otočil.

 Chlapci ma prekvapili predvedeným kolektívnym výkonom a pri premenení šancí, do ktorých sa dostávali, mohol byť pre nás aj výsledok prijateľnejší. Vyzdvihnúť by som chcel výkon dorastenca Mareka Kašubu, ktorý nám prišiel vypomôcť do obrany pre hore uvedenú maródku.

 

V najbližšom období odohrá naše A-čko prípravný zápas s Rajeckými Teplicami a to v sobotu  25.2. o 8:00 hod. na  UT v Strážove.